Україна використовувала ракети Storm Shadow для атаки на штаб Чорноморського флоту РФ, - ЗМІ

Українські військовослужбовці використовували британські ракети Storm Shadow для атаки на штаб Чорноморського флоту РФ, повідомляє Sky News. Про це журналістам розповіли у Військово-повітряних силах України, передають Патріоти України.

Інших деталей джерело видання не розповіло. У п’ятницю, 22 вересня, у Севастополі прогриміли потужні вибухи. Гауляйтер Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ.

На фото, опублікованих місцевими Telegram-каналами, видно чорний дим, «як від прильоту». Перед цим окупанти знову зробили «димову завісу» над бухтою.

Пізніше, ввечері, місцеві Telegram-канали повідомили про ще один потужний вибух у центрі Севастополя. Також було опубліковано відео удару ракетою по штабу Чорноморського флоту. На кадрах видно, що ударів по будівлі було щонайменше два.

Офіційно російська сторона поки що не коментувала інформацію про те, що удару було завдано саме ракетами Storm Shadow.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...