Україна здатна переламати хід війни вже восени: Експерт Євген Дикий назвав передумови

Ані Україна, ані Росія не зможе переламати хід війни протягом літа. Про це заявив в ефірі "Говорить великий Львів" військовий експерт, ветеран АТО Євген Дикий, передає УНІАН, інформують Патріоти України.

"Він був можливим, якби ми раніше почали займатися нашою мобілізацією. Якби ми зараз мали хоча б паритет з ворогом у живій силі, то враховуючи, що з квітня Конгрес США нарешті розблокував нам допомогу, і десь в травні-червні, ця допомога вже масово сюди доїхала, то якби в нас був паритет по людях, так, за літо ми могли переломити ситуацію", - пояснив Дикий.

Він додав, що наразі для України головною ціллю на літо є втримати фронт та провести успішну мобілізаційну кампанію. Це, на думку ветерана АТО, дасть Україні можливість переломити хід подій на свою користь.

"За літо нам, дай боже, якраз вирівняти сили, набирати темп мобілізації. І в такому разі, десь на середину осені, можна про щось серйозне говорити. В росіян також немає жодного варіанту за літо нас додавити та переломити ситуацію. Пік їхніх можливостей вже пройшов - вони за інерцією ще котяться вперед, і вони ще продавлять чимало де наші позиції, зокрема, на Донеччині. Але не більше цього", - пояснив Дикий.

Експерт також зазначив, що наразі РФ робить ставку на "повзуче просування". Однак головна мета цього просування - не захопити Україну, а переконати Захід, що війну проти Росії виграти не можна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ета гєнацід, какой-та": Росіяни бідкаються на масований нічний наліт БПЛА "по гражданськім" об'єктах Кубані - звісно, все позбивали, але чомусь купа руйнувань

субота, 6 липень 2024, 10:21

Російський арапагандистський канал "Baza" публікує оперативні повідомлення місцевої влади різних районів Краснодарського краю рф:. Беспилотники ВСУ устроили массированную атаку в Краснодарском крае. По данным оперативного штаба в ночь с 5 на 6 июля был...

Королівство кривих дзеркал

субота, 6 липень 2024, 10:01

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...