Українська мережа вибухнула фотожабами на прес-марафон Зеленського

Люди кажуть "забонапартів" Вова

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 26 листопада, провів пресмарафон, присвячений екватору своєї каденції, на якому йшлося про переворот, Бурбака і гвинтокрили Єрмака, зазначають Патріоти України.

Плутана розповідь глави держави про переворот, в якому нібито замішане оточення великого бізнесмена Ріната Ахметова, і готовність якихось сил виділити на путч 1 млрд доларів викликали активну реакцію користувачів соцмереж.

Блогери у формі яскравих фотожаб іронізують над заявою президента про путч і репрезентують Ахметова в образі генерала Аугусто Піночета.

Вони також зазначають, яку "теплу ванну" главі держави влаштували журналісти із пропрезидентських ЗМІ.

Крім того, користувачі соцмереж звернули увагу на суперечку Зеленського з журналістом Юрієм Бутусовим, який намагався докопатися до правди, хто зірвав операцію із затримання найманців із ПВК "Вагнера".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...