Українська мережа вибухнула фотожабами про гулянку Зеленського і Єрмака з гвинтокрилами до Карпат і назад до Києва

Президент Володимир Зеленський вихідними відгуляв день народження керівника Офісу Андрія Єрмака на державній дачі "Синьогора", підкинувши ювіляра та його гостей новітніми гелікоптерами, котрі Україна отримала від Франції для своєї оборони, зазначають Патріоти України.

Використовували гелікоптери Державної служби надзвичайних ситуацій та ЗСУ або Національної гвардії для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

Після виходу сюжету Офіс президента відреагував за дві години.

"Користування цією резиденцією протягом одного-двох днів, як і гвинтокрилами, які забезпечують пересування президента, відбувалося згідно зі звичайними протоколами", - повідомили.

Користувачі мереж обговорюють дії президента і ОП, створюють меми і фотожаб.


"Поки окупанти стягують війська до України, поки несеться вагнергейт і пандемія, президент полетів на рятувальному гелікоптері ДСНС в резиденцію, відбудовану Януковичем, щоб відсвяткувати день народження Єрмака. У супроводі вертольота ЗСУ/НГУ. Неймовірна відірваність від реальності", - пише блогер Сергій Стерненко.

"П'ять (!!!!!) днів Офіс президента не може артикулювати свою позицію щодо публічних висловлювань Василя Бурби і заяв щодо російського "крота" у оточенні Зеленського.

І всього за дві години після виходу розслідування Михайла Ткача спершу на сторінці ОПУ, а потім у Єрмака з'являється спростування усіх фактів розслідування.

Що ж ви, дорогенькі, по заявам Бурби так швидко не прокомунікували? Звідки у вас тепер така оперативність з'явилась? Не спиться вже?" - пише журналіст Сергій Руденко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....