Українська оборонна компанія розробила ударний дрон Stick M12 "Крило" (фото)

Українська оборонна компанія United Military Solutions розробила ударний дрон Stick M12 типу "Крило", який здатен летіти на відстань до 70 км. Про це пише портал "Мілітарний", передають Патріоти України.

Відомо, що ударний безпілотник Stick M12 типу "Крило" здатен перебувати в повітрі понад годину. БПЛА оснащений одним електричним двигуном у задній частині. У передній частині знаходиться бойова частина.

Дрон Stick M12 призначений для ураження стаціонарних цілей, броньованої техніки та місць дислокації особового складу ворога.

У виданні додали, що у червні партію цих безпілотників отримала 100 окрема механізована бригада Сухопутних військ. Зокрема, у партію увійшло 10 безпілотників, які коштували благодійникам 1 млн 50 тис. грн (ціна одного БПЛА Stick M12 - приблизно 100 тис. грн).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Яку площу утримує Україна в Курській області, ситуація з наступом в Донецькій області... - Злий Одесит

субота, 12 жовтень 2024, 22:38

Сьогодні 12 жовтня. . Триває 962 доба оборони України проти російської навали. . Відповів на 10 найцікавіших питань глядачів. . Чому окупанти швидко відновлюють свої ресурси? Які можуть бути прогнози війни у 2025 році? Біля Селидового розгортається ...

"Будуть просочуватися малими групами": Російські пропагандисти завели мову про можливий наступ ЗСУ на Брянську область

субота, 12 жовтень 2024, 22:05

Українські війська буцімто можуть спробувати влаштувати прорив у Брянській області. Про це пише російський пропагандистський ресурс Readovka, передають Патріоти України. Ворожі ЗМІ активно просувають наратив, що Україна збирається атакувати Брянську об...