Українська співачка радикально змінила імідж і розповіла про "силіконові" груди (відео)

Такою артистку шанувальники ще не бачили.

Аліна Гросу останнім часом із задоволенням експериментує із зовнішністю і іміджем. Нещодавно вона постала в образі сучасної француженки з каре і чорними як смола волоссям. А тепер прийшла черга нового несподіваного перевтілення. Вона зробила безліч афрокосичок, що виглядає дуже незвично. Результатами б'юті-перевтілення Аліна поділилася в Instagram, а заодно і дала відсіч критикам, які пліткують про пластику грудей співачки, передають Патріоти України.

Аліна показала коротке відео, на якому позує в прозорому корсеті що підкреслив її пишний бюст, і спідниці з високим розрізом – під одягом можна розглянути резинку від панчіх. Таким чином вона анонсувала прем'єру нової україномовної пісні "Меридіан".

"Це імпланти?" - поцікавився хтось з користувачів мережі, натякаючи на пластику грудей артистки. "Це кров. Дивіться мої 13-річні фото, там ще більше, ніж зараз", - відреагувала Аліна.

У розділі Stories вона поділилася фото, на якому артистці всього 12 років і вона демонструє округлі форми.

"Звертаюся до вас щодо пластики грудей і інших частин тіла. Аліні тут 12. Сподіваюся, ви з'їсте це, заспокоїтесь, і більше я розмов на цю тему не почую!" - емоційно висловилася зірка.

Також співачка показала фото зі студії однієї української радіостанцій. У кадрі вона позує з радіоведучими. На співачці – строкате плаття з оригінальним принтом і чорні замшеві чобітки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...

"Путін відчув смак успіхів": Андрусів пояснив, чому Україні доведеться поборотись навіть за корейський сценарій

четвер, 28 березень 2024, 7:45

Колишній радник міністра внутрішніх справ та голови Офісу президента, а нині військовий ЗСУ Віктор Андрусів розповів про корейський сценарій для України, передають Патріоти України. «Привид корейського сценарію. Що ж це буде лонг-рід з трьох частин ....