Українська телеведуча та модель, яка одружена з французьким бізнесменом, розповіла про роман із колегою по фільму

Українська модель, блогерка і телеведуча Вікторія Маремуха, яка раніше розповідала про відкритий шлюб із чоловіком, французом Луї, зізналася, що в неї роман із колегою по фільму. Вона повідомила, що колега, разом з яким вона працює над майбутнім фільмом, запросив її на побачення, передають Патріоти України.

«Зараз у мене дружба і стосунки з колегою-актором. І в ліжку, і поза ліжком. Нам зараз так цікаво проводити час, якось так склалося, що цікаво бачитися. Він мене нещодавно запросив на побачення», — розповіла Маремуха.

Вона також зізналася, що часто закохується, але на поточний момент для неї існує тільки одне справжнє кохання — її чоловік. Утім, вона не виключає, що якщо закоханість переросте в більш серйозні почуття, то вона може розлучитися з чоловіком.

«Я розумію, що в житті може всяке трапитися. І якщо так станеться і якщо я розумітиму, що я дійсно кохаю цю людину і хочу бути тільки з нею, і не хочу ні вільних стосунків, ні свого чоловіка, то доведеться розлучитися. Ми говорили про це з чоловіком і він сказав, що якщо ти будеш розуміти, що ти цю людину дійсно кохаєш і це не просто пристрасть, я тебе відпущу», — поділилася вона.

Нагадаємо, в інтерв'ю Маші Єфросиніній Маремуха розповіла, як після трьох років стосунків вони з чоловіком Луї розійшлися через його зраду. Після роботи з психологом вони вирішили спробувати вільний шлюб.

Вікторія Маремуха була учасницею другого сезону шоу Супермодель по-українськи, де дійшла до фіналу й посіла друге місце. Пізніше вона зіграла саму себе в популярному серіаліті Київ вдень та вночі, а потім пройшла кастинг і стала ведучою на телеканалі Україна. У червні 2021 року Маремуха вийшла заміж за французького бізнесмена Луї, від якого народила сина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...