Українські бійці завадили російським окупантам підготуватися до штурму, підірвавши дві ворожі БМП

Одна з машин згоріла повністю.

Комітет Стратегічних комунікацій ЗСУ показав відео успішної роботи 59-ої окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Бійці 1-ого Стрілецького батальйону розповіли, як завадили росіянам підготуватися до штурму українських позицій, підірвавши дві ворожі БМП.

За словами військового, росіяни готувалися до штурму з допомогою двох бронемашин та двох танків. Але коли за день до операції окупанти проходили заданим маршрутом, аби екіпажі ознайомилися з дорогою, українські дрони-камікадзе атакували їх, влучивши у дві БМП. Одна з машин згоріла повністю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 липня. Українки здавна у цей день уникали рукоділля

неділя, 28 липень 2024, 7:05

28 липня за новим церковним календарем (10 серпня за старим) - день пам'яті апостолів від 70-ти Прохора, Пармена та інших. У народі день прозвали Прохори-Пармени. За старим календарним стилем - день пам'яті святого князя Володимира Великого і Хрещення ...

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...