Українські БПЛА пошкодили російські винищувачі на аеродромі Кубані 19 травня. З'явились знімки

Журналісти "Схем" опублікували супутникові знімки Planet Labs, на яких видно наслідки атаки українських дронів по аеродрому "Кущевська" в Краснодарському краї Росії в ніч на 19 травня

На прохання "Схем" та російської служби "Радіо Свобода" авіаексперт Анатолій Храпчинський проаналізував супутникові знімки й зазначив, що українські безпілотники на аеродром пошкодили щонайменше два російських винищувачі — Су-34 та Су-27.

"Також міг бути пошкоджений і Су-30, який майже не змінював своє положення з 11 травня і знаходиться поряд з ушкодженим Су-27".

Також Храпчинський зазначив, що після ударів українськів БПЛА, більшу частину російських винищувачів прибрали з цього аеродрому.

Супутникові знімки Planet Labs, на яких видно наслідки атаки українських дронів по аеродрому “Кущевська” у Краснодарському краї Росії в ніч на 19 травня.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Звідти запускають БПЛА по містах України: В окупованому Криму загорівся військовий полігон (фото)

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:41

У тимчасово окупованому Криму спалахнула пожежа на мисі Чауда, де розташований військовий полігон російської армії. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер", передають Патріоти України. Як зазначає моніторингова група, факт пожежі на військов...

Ціль успішно знищив, але...: F-16 в Україні міг розбитися через російську ракету, - ЗМІ

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:15

Втрата літака F-16 під час масованої атаки могла статися через хмару уламків збитої російської ракети. Інші літаки також могли бути виведені з ладу з цієї ж причини. Про це йдеться у матеріалі Breaking Defense, що посилається на українські джерела, пер...