Українські кіберспортсмени рухаються до фіналу ЧС з CS:GO

У румунському місті Ясси проходить IESF World Championship 2023 – Чемпіонат Світу з кіберспорту. Українські команди пробують свої сили у двох ігрових дисциплінах – CS:GO та Dota 2.

Груповий етап турніру з CS:GO українці завершили на другому рядку турнірної таблиці у своїй групі. Наші кіберспортсмени провели п'ять ігор, чотири з яких завершились перемогою. Обігнали українців хлопці з Узбекистану, які жодного разу не програли в рамках групового етапу, повідомляє bookmaker-ratings-uz.com/casino/. Незважаючи на один програш, українська команда пройшла у плей-офф.

У першому раунді українці воювали з австралійцями. Підсумковий рахунок зафіксований на позначці 2:0, що забезпечило нашим спортсменам безумовне місце у фіналі. На цьому етапі їм доведеться змагатися з гравцями із Сербії. У 2015 році команди вже грали одна проти одної у рамках турніру TWC EU Qual. Тоді українці поступилися суперникам із рахунком 16:9. Наразі команди виступають в інших складах, тож шанси на вихід у півфінал турніру у наших спортсменів залишаються.

На жаль, матчі з Dota 2 виявилися для гравців з України менш успішними. На груповому етапі команда утримувала перший рядок таблиці у своїй групі. Проте вже тоді вдалося здобути лише дві перемоги з трьох проведених ігор. Потрапивши до плей-офф, українці на першому ж раунді вибули з верхньої сітки, поступившись команді з Киргизстану.

Варто зазначити, що всього на IESF World Championship 2023 приїхало 16 команд. Призовий фонд турнірів з CS:GO та Dota 2 складає по $100 тис. Хто стане переможцем в обох дисциплінах, стане відомо у перші дні вересня, коли відбудуться фінальні змагання.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...