Українські конструктори розробляють ударний БПЛА

Можливий термін для здійснення розробки та всіх етапів випробувань БПЛА - півтора року.

Конструкторське бюро «ЛУЧ» розробляє ударний БПЛА під назвою «Сокіл-200», передають Патріоти України з посиланням на Український мілітарний портал.

Зазначається, що його макет планують представити на Міжнародній виставці «Зброя та безпека – 2020».

Корисне навантаження, що зможе нести на собі БПЛА складає 200-250 кг. Тобто це еквівалент для 4-х протитанкових ракет типу «Бар’єр» розробки та виробництва КБ «ЛУЧ»

Нині для цього безпілотного літального апарата вже відпрацьовано близько 85% комплектуючих.

Йдеться про оптикоелектронну станцію наведення та системи підвіски озброєння, що вже розроблені та виготовляються для гелікоптерів, також різні системи контролю польоту, інерційна система, система живлення двигуна та інші вже відпрацьовані на крилатій ракеті Р-360 ракетного комплексу РК-360 МЦ «Нептун». Можливий термін для здійснення розробки та всіх етапів випробувань БПЛА називають півтора року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...