Українські льотчики зробили головкому Залужному оригінальний подарунок (фото)

Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному 8 липня виповнилося 50 років. З цього приводу українські військові льотчики вирішили зробити йому оригінальний подарунок, повідомляють Патріоти України.

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук опублікував у себе в Telegram-каналі фото американської керованої авіабомби JDAM-ER, підготовленої до скидання на російських окупантів, з привітанням з приводу ювілею Залужного. «З ювілеєм, Валерій Федорович. Найкращий подарунок — мертва русня!», — написали пілот.

Своєю чергою вертолітники також не залишилися осторонь, і прикрасили свої ракети вітальними написами та малюнком з Грогу, більш відомого як «малюк Йода», який вже став своєрідним талісманом головкома ЗСУ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...