"Українські олігархи обривають телефон у пошуках російської вакцини від COVID-19. Кажуть, що за гроші можна купити все", - Олексій Давиденко

Кращий спосіб вам вакцинуватися російською вакциною – це змінити громадянство. І чим швидше – тим краще.

"Пам'ятаєте, десь в березні я розповідав як відомі українські політики і олігархи почали масово скуповувати до себе в гаражі ШВЛ. Тепер у них нова тема", - пише бізнесмен Олексій Давиденко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вони обривають телефони в пошуках російської вакцини від коронавірусу. Останні дні до мене все частіше надходять дзвінки з однаковим питанням:

– Олексію, а де можна дістати російську вакцину в Україні?!

– А навіщо вам?

– Хочу вколоти собі і своїй родині.

– Її тут немає і бути не може.

– Та ну тебе. За гроші можна купити все. Краще порадь, у кого можна її дістати.

Ні, не все.

С-О-В-І-С-Т-Ь

Не можна купити за гроші.

Тут. За останні 6 років тисячі українських людей загинули від рук російських агресорів. Вони відібрали у нас мир і землю. А ви після всього цього ось так запросто готові вколоти собі їх вакцину?!

Всі ті, хто про це всерйоз роздумує, хто не соромиться подібне питати і реально шукає варіанти цю вакцину привезти. Знаєте. Це так дрібно, так бридко і так низько. Відповідаю всім і відразу:

Думаю, кращий спосіб вам вакцинуватися російською вакциною – це змінити громадянство. І чим швидше – тим краще".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...