Українські партизани показали, як окупанти мстяться командуванню за "м’ясні штурми" Авдіївки (фото)

Російські окупанти, які штурмували Авдіївку, тепер мстять за це своєму командуванню. Про це повідомив партизанський рух «Атеш», передають Патріоти України.

«У ході штурмів Авдіївки до нас масово звертаються російські військові. Вони надсилають нам координати пунктів управління, польових складів із боєприпасами та місця стоянки техніки. Їхня мотивація проста: помститися за загиблих товаришів, які полягли в м'ясних штурмах», — розповіли партизани.

Агенти «Атеш» із 87-го стрілецького полку, 55-го і 115-го окремих мотострілецьких бригад Росії повідомляють, що таких втрат, як в Авдіївці, у Росії ще не було за всю війну в Україні. «Військовослужбовці Росії змушені наступати під загрозою розстрілу. Оскільки самі неодноразово були свідками цього процесу», — додали партизани.

Крім того, за їхніми даними, російський наступ часто проводився без організації евакуації поранених та загиблих. Деяким окупантам доводилося забирати бронежилети із загиблих побратимів. Партизани «Атеш» передали здобуту інформацію Силам оборони України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...