Українські партизани розвідали одну з найбільших баз окупантів у Джанкої

Агенти партизанського руху "Атеш" розвідали одну з найбільших нафтобаз росіян у тимчасово окупованому Джанкої. Об’єкт під посиленою охороною. Про це інформує рух "Атеш", передають Патріоти України.

Партизани зазначили, що протягом багатьох місяців, ще від кінця минулого року, проводили розвідку і слідкували за нафтобазою росіян у Джанкої.

За цей час агенти зафіксувати логістичні шляхи, а також техніку, яку ворог використовує для перевезення нафтопродуктів. "Зазначається, що вся територія повністю огороджена, її постійно патрулюють, і по всьому периметру розміщені десятки камер. Вони встановлені як на видних місцях, так і в точках для таємної відеофіксації, що означає, наскільки окупанти цінують цей об’єкт", - пишуть в "Атеш".

Також партизани зазначили, що інформацію вони вже давно передали українським Силам оборони. Та показали фото бази, зроблені у лютому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Що відбувається на Харківському операційному напрямку (північніше та північно-східніше міста)... - Костянтин Машовець

понеділок, 13 травень 2024, 5:00

1. Отже, спочатку про те, що відомо на даний час... Ранком 11.05.2024-го (приблизно 4-5.00) сили й засоби тактичної групи військ противника "Белгород", зі складу оперативного угрупування його військ (УВ) "Север" перейшли до активних (наступальних) дій ...

Атакмс розніс базу росіян. В РФ горять нафтобази. / Снєгирьов

понеділок, 13 травень 2024, 4:15

Україна вчергове провела успішну атаку безпілотниками по критичній інфраструктурі Росії. Також Сили оборони України на несли удар ракетами Атакмс по пункту постійної дислокації особового складу армії РФ в тимчасово окупованому Маріуполі. А росія намага...