Українські ракети починають влучати у військові цілі в РФ, а російські ракети вже до цілей не долітають, - Іван Яковина

"Три атаки на військові аеродроми РФ за допомогою українських безпілотників, яким не змогла запобігти російська ППО, свідчать про те, що найперспективнішим засобом впливу на РФ зараз будуть такі дешеві, прості, легкі у виготовленні дрони на кшталт іранських Shahed. Вони летітимуть углиб російських просторів ніким і нічим не помічені, і падати на якийсь об'єкт десь далеко від кордону та підривати його", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Я особисто з нетерпінням чекаю, коли ці давно анонсовані українські дрони почнуть використовуватися масово. Наприклад, півтора десятка на тиждень. Ось це, що було днями — проба пера. Потихеньку й російську реакцію тестують.

Думаю, що саме тому Володимир Путін і його камарилья шукатимуть уже навіть не дуже вигідний для себе вихід — варіант припинення війни. Тоді як українські ракети починають діставати цілі, причому влучають у військові цілі — військові аеродроми, склади глибоко всередині території РФ, російські ракети, випущені Україною, вже до цілей не долітають. От останній був масований удар 5 грудня — 70 ракет запустили. З них 60 було збито. Десять лише долетіли. До того ж у Києві жодної цілі не вразили, бо всі до єдиної були підбиті. На жаль, Одеса постраждала. Але обладнання привозять. Там швидко все налагодять. Система ППО України, доповнена західними радарами, насамперед тому, що ракету важче виявити, ніж збити. І нові засоби ППО продовжують надходити до України.

У результаті ці масовані ракетні удари обходитимуться все дорожче російському бюджету. Виготовити одну крилату ракету — це $5 млн. А користі від цих ракетних обстрілів з території РФ буде дедалі менше.

Враховуючи всю цю початкову інформацію, Володимир Путін справді піде шляхом повернення Україні контролю над ЗАЕС. Окрім цього, думаю, що Росія погодиться обміняти українських військовополонених за принципом «всіх на всіх». А також відмовитись від ударів по українській цивільній інфраструктурі, і все це буде, можливо, зроблено в обмін на перезапуск аміакопроводу Тольятті-Одеса".

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...