Українські спецназівці влаштували вдалу засідку на російських окупантів на одному з островів Херсонщини (відео)

Наші бійці із Сил спецоперацій влаштували вдалу засідку на окупантів на одному з островів на Півдні України. Події розгорталися у Херсонській області. Деталі спецоперації розповів боєць морського центру ССО, передають Патріоти України.

Нашим бійцям було поставлено завдання висадитися на один з островів у Херсонській області, провести там зачистку та зайняти позиції.

Яку засідку ворогу влаштували наші захисники

Після того, як захисники пробули на острові пів доби, вони побачили, як прямо до них уздовж річки рухається катер. Це була група російських військових. Оператори бойової групи миттєво відкрили щільний вогонь по противнику. При цьому росіяни були підготовані й також почали стріляти у відповідь з великокаліберного кулемета.

"При цьому в українських оборонців не було жодних втрат. Водночас наші захисники одразу знищили російського командира та човняра, який вів катер. Це надалі підтвердили отримані розвіддані. Ворожий човен погрузився у комиші", – зазначили наші захисники.

Після цього воїни відійшли, адже по острову могла б працювати ворожа артилерія. Через пів години після їхнього відходу росіяни дійсно відкрили вогонь. Коли ситуація стабілізувалася, українські воїни вийшли до ворожого човна, аби повністю знищити її. Вони зробили це для того, щоб противник знову нею не заволодів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...