Українські танки будуть у Москві: Екстрасенс поділилася прогнозом на наступні роки (відео)

Зараз війна українських військових з російськими окупантами зайшла в глухий кут, однак вона може спалахнути з новою, дуже потужною силою. Про це йдеться у прогнозі екстрасенса Дарини Фрейн на 2024-2026 роки, передають Патріоти України.

За її словами, оскільки війна зайшла в глухий кут, настане момент, коли будуть спроби домовитися. Однак суспільство в Україні розділиться на два табори. Одні будуть за те, щоб спробувати домовитися і щоб ракетні обстріли припинились, інша частина людей буде за те, щоб іти до переможного кінця. І тільки-но відбудеться невелике заморожування війни у 2024 році, і уповільняться військові дії, в цей час будуть відбуватись довготривалі і дуже складні перемовини.

З позитивного те, що зменшиться кількість обстрілів і людям стане жити безпечніше. Проте надалі підуть переговори, які будуть невигідні для України. Будуть просити залишити, або ж відмовитися від територій, і тоді війна розгориться з новою силою і "піде" до Москви.

"Однозначно ЗСУ будуть у Москві. У мене питають: "Коли будуть українські війська". Будуть обов'язково. Це найголовніший буде такий момент", - додала Дарина Фрейн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...