Українські терористи, які застрелили брянського хлопчика Фьодора, дісталися Москви, - Рибніков

Стало відомо, що сумнозвісні українські терористи, які вирізали на Брянщині 1488 сільських піонерів на честь майбутнього дня народження Гітлера, не повернулися до свого нацистського лігва, натомість приїхали до Москви і стали там вбивати філософів. Злочинці підпорядковані безпосередньо Байдену.

"Розкриті деталі розстрілу машини з дітьми - героєм виявився не лише хлопчик Фьодор", - повідомляє російська преса, третій день змальовуючи дедалі карколомніші подвиги кермувальника дяді Льоні, який наїхав на розтяжку, прийняв на себе удар і, незважаючи на відірвану скалкою голову, доїхав до пішохідного переходу, щоб двічі пробитий вихлопною трубою хлопчик Фьодор зміг безпечно перевести дівчат через дорогу, знову прийняв удар на себе, і, прикриваючи відхід дітей, відбивався своєю ж відірваною ногою від трьох терористів, аж поки четвертий не вбив його ударом рояля в спину. Подальші події показали, що насправді герой Росії дядя Льоня був не хто інший, як відомий русський православний олігарх Константін Малофєєв.

Недивно відтак, що повернувшись до Москви інкогніто, Малофєєв практично одразу наразився на підступний напад українських бойовиків - ті переслідували його, так і не пробачивши брянський подвиг. Не встиг спонсор Русського миру вийти з машини, як якийсь український націоналіст засунув йому під ту машину величезну бомбу. Рятуючи дітей, що проїжджали повз, Малофєєв кинувся до свого "мерседесу", заїхав на ньому на підземну парковку, покликав робота-сапера і все відвернув.

ФСБ записала весь процес на відео, з якого виходило, що розмінували взагалі не ту машину, яку мінували, і все б нічого, якби того ж дня не з'ясувалося, що замах на видатного діяча Русської весни організували ті самі терористи, які вбили не лише хлопчика Фьодора, а й Дашу Дугіну, яку зараз російська преса називає не інакше як "філософ Дарья Дугіна". Малофєєв як давній друг родини був вхожий в Дашу і часто-густо тріпав її за вуха, примовляючи: "Ну ти, Даша, зараз цмокаєш прям як філософ Бердяєв", - і диви ж ти, як у воду дивився! Потім, щоправда, вийшла некрасива історія з аліментами, і Малофєєву довелося відправляти до Даші українських націоналістів із бомбою, але в результаті ситуація розв'язалася найкращим чином, бо завдяки дочасній смерті молодої філософині її тато Дугін отримав нечувану повагу Путіна.

Заради такої поваги Малофєєв би, звичайно, і свою дочку підірвав, але засоромився, очевидно, уявивши собі, як будуть виглядати російські бомби, підписані «За Дуньку Малофєєву!». Казали, що власник «Першого русського телеканалу «Царьград» серйозно розмірковує, чи не змінити прізвище на щось більш шляхетне, наприклад, «Кончінін», щоб було схоже на «Єсєнін», але тут у пресі замерехтіли фотографії, на яких Путін тримає перед собою папірець з промовою, на зворотному боці якого написано «Дарья Александровна Дугина», і Малофєєв зрозумів, що без бомби в машині йому все ж не обійтися.

Уже через кілька годин після звірячого замаху Малофєєв заявив, що його замовив як мінімум особисто Байден: «Це глобальний Захід. Це президент США Джо Байден. Це діячі і керівники американських та британських спецслужб». Телеканал «Царьград» заговорив про те, що Малофєєв - особистий ворог Байдена, що “противник високо цінить діяльність Константіна Малофєєва», що «Малофєєв випустив тритомник «Імперія», який описує принцип протистояння цивілізації грошей і цивілізації духа, і кому, як не Заходу, знати й боятися...», «там обирають цілі, що є ключовими символами, адже в США і Європі усвідомлюють: зовсім недалекий той час, коли ідеї Малофєєва...» і так далі.

Русські журналісти, звичайно ж, праві: час, коли бомбічні ідеї спонсора Русської весни заволодіють умами московських еліт другого ешелону, близький як ніколи, адже якщо тебе не хоче вбити особисто Байден, то ти не еліта, а гівно. Взяти, наприклад, того ж Дмітрія Мєдвєдєва, який із своєю водкою й телеграмом уперся в цирозну стелю, - чи завадив би йому зараз гарний замах з боку українських націоналістів, що управляються глобальним Заходом? Звичайно ж, не завадив би, ба більше, є підозра, що у даному конкретному випадку він міг би навіть стати успішним. Так зазвичай і буває, коли у Москві загострюється боротьба за близькість до трону. А відтак українські терористи без роботи найближчим часом не лишаться. Вони ще навіть як слід не починали.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...