Українські війська на Курщині взяли важливий опорний пункт російської оборони райцентр Коренево, - Цаплієнко

Українські війська продовжують зачищати Лівобережжя Сейму, займаючи зручні рубежі для подальшої оборони, передають Патріоти України.

"Наші взяли Коренево в Курській області. Про це повідомляють бійці. Хоча офіційно не підтверджено", - пише військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

В райцентрі знаходиться однойменна залізнична станція лінії Льгов (Курська область) - Ворожба (Сумська область)

Нагадаємо, ще 11 серпня Міноборони Росії фактично визнало, що селище Коренево на Курщині перебуває в оточенні або тилу української армії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили Нью-Йорк на Донеччині - соцмережі

неділя, 18 серпень 2024, 20:23

Українськими пабликами та телеграм-каналами, які ведуть військові, розходиться інформація, що РФ повністю захопила Нью-Йорк Донецької області, передають Патріоти України. Офіційно це ні Україна, ні Росія не підтверджували. На картах, які публікують укр...

ЗСУ оволоділи важливим опорним пунктом курського Посем'я, на півдорозі між вже звільненим Кореневому та ще підконтрольним путіністам Глушковим

неділя, 18 серпень 2024, 19:30

Апанасівка Курської області - під контролем ЗСУ. Бійці 501 ОБМП зняли в селі російський прапор і повісили український.