Українські військові частково зруйнували нафтобазу порту Кавказ (фото)

Внаслідок ракетного удару ЗСУ по порту Кавказ біля окупованої Керчі частково зруйновано нафтобазу. Про це свідчать супутникові знімки Planet Labs за 31 травня, повідомляють Патріоти України з посиланням на проєкт Схеми.

Супутникові знімки демонструють термінал порту Кавказ до та після атаки по ньому. Як зазначає проєкт, ушкоджень зазнала частина нафтового термінала, розташована на території порту неподалік окупованої Керчі. Також на знімках за 31 травня видно, що з акваторії порту російські окупанти вивезли великі кораблі.

За даними Схем, за обсягом вантажообігу порт Кавказ є п’ятим у РФ та другим у Чорноморсько-Азовському басейні після Новоросійська. 31 травня Генштаб ЗСУ повідомив, що ударна група угруповання сил і засобів Військово-Морських сил ЗСУ уразила поромну переправу і нафтовий термінал порту Кавказ в Краснодарському краї РФ.

За даними Генштабу, ураження по нафтовому терміналу в районі порту Кавказ було завдано кількома ракетами українського виробництва з берегового ракетного комплексу Нептун.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...