Українські військові просунулись на Мелітопольському напрямку, - представник НГУ

Українські захисники протягом тижня просунулись на південь та південний схід на Мелітопольському напрямку на 1700 м. Про це повідомив представник Національної гвардії, полковник Микола Уршалович, передають Патріоти України.

За його словами, на Мелітопольському напрямку підрозділи 15-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії "Кара-Даг" у взаємодії із ЗСУ продовжують вести наступальні дії.

"За звітний період штурмові групи бригади за підтримки танків просунулися на 1700 м на південь та південний схід. Просуваються наші підрозділи в умовах щільного мінування ворогом та потужного вогневого впливу. А це 213 обстрілів з РСЗВ, танків та артилерії і 6 авіаударів. Це тільки протягом тижня, що минув", - сказав Уршалович.

Окупанти РФ намагалися проводити контрнаступальні дії та намагалися відновити втрачене положення. Втім, росіяни успіху не досягли. Крім того, українські оборонці продовжують утримувати позиції на Бердянському напрямку. На цій ділянці фронту за минулий тиждень окупанти завдали по українських бійцях близько 50 артилерійських ударів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...