Українські військові витискають росіян з Кліщіївки, вони постійно відступають, - майор ЗСУ

В районі Бахмута українські військові витискають росіян із Кліщіївки. Майор ЗСУ, заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін заявив, що наразі понад половина населеного пункту вже під контролем Сил оборони, передають Патріоти України.

Він розповів, що ворожі війська контролюють лише околиці села і постійно намагаються відступати. "Понад половина населеного пункту контролюється українськими силами. Залишилось, мабуть, півтори вулиці, які ще частково намагається контролювати ворог, але йому це дуже погано вдається. По всій лінії Кліщіївка — Андріївка — Курдюмівка ворог зазнає щоденно величезних втрат в особовому складі, і вимушений відкочуватись назад просто находу, створюючи собі нові позиції, на яких намагається закріпитись", — розповів заступник командира 3-ї ОШБр.

За словами військового,на цій ділянці фронту перевага на боці Сил оборони. "Росіяни не вивозять нашу піхоту. Так, в них є перевага в артилерії, авіації навіть по безпілотниках в якомусь плані. Але коли стикаються в ближньому бою з нашою піхотою, то вони цього бою не вивозять і завжди вимушені відступати з втратами. Інколи вони намагаються битись та триматись, але майже завжди це закінчується однаково: загиблі, полонені і відступ", — додав Жорін.

Крім того, цій ділянці фронту у росіян виникла ще одна проблема - вони не можуть використовувати важку техніку. "Ми створили такі умови для ворога, що за останній час вони майже не мають змоги користуватись своєю технікою. Тобто танки, БМП, все що в них було, особливо в десантників, майже вся ця техніка вже знищена. Я думаю, найближчим часом їм доведеться взагалі вже перейти за залізничну дорогу. Тому, що справи в них дійсно дуже складні", — спрогнозував майор ЗСУ.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...