Українські захисники вполювали новітню російську САУ, котру пропаганда вихваляла як "нє імєющую аналагав в мірє" (відео)

Про непересічний здобуток повідомив військкор Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Вони зробили це першими.

Батальйон ударних безпілотних систем «Ахіллес» 92-ої ОШБР влучно уразив FPV-дроном російську самохідну артилерійську установку 2С43 «Мальва».

Новітня установка 2С43 «Мальва» дуже схожа на французьку САУ «Цезар», і вона може вести автоматизований вогонь на відстані до 25 км.

Ворожа артсистема була пошкоджена на напрямку Липці-Глибоке в Харківській області.

Характер пошкоджень встановити складно, але «Ахіллес» продовжує сезон полювання."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загроза з півночі: чи ймовірний новий наступ на Україну з території Білорусі?

п’ятниця, 19 липень 2024, 14:15

Д. Снєгирьов,ГІ "Права Справа",Білорусь,Лукашенко,вторгнення Росії, ЗСУ,ГУР МОУ. За словами Буданова, атака росіян із півночі вже триває і є тенденція на загострення, тому проблему ігнорувати не можна. При цьому Буданов не уточнив, чи буде це Сумський ...

Українські захисники вполювали новітню російську САУ, котру пропаганда вихваляла як "нє імєющую аналагав в мірє" (відео)

п’ятниця, 19 липень 2024, 13:44

Про непересічний здобуток повідомив військкор Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України. . "Вони зробили це першими. . Батальйон ударних безпілотних систем «Ахіллес» 92-ої ОШБР влучно уразив FPV-дроном російську самохідну артилерійську установку ...