Український дрон-камікадзе ювелірно знищив російську ПЗРК на даху багатоповерхівки (відео)

Вибух безпілотника "Пегас"

Досвідчений оператор вдало направив бойовий безпілотник на позицію російського окупанта з установкою, яку той влаштував на даху багатоповерхового будинку.

Українські військовослужбовці за допомогою бойового дрону "Пегас" знищили переносний зенітний ракетний комплекс (ПЗРК) російського солдата, який стріляв з даху багатоповерхівки. Відповідне відео опубліковано у Telegram-каналі школи з підготовки операторів безпілотників "Ескадрон" 19 квітня.

"Окупант облаштував позицію ПЗРК на даху багатоповерхівки та запросив нашого "Пегаса" на новосілля. Досвідчений пілот-спецпризначенець відправив дрона в гості до окупанта з бомбічним подарунком", – йдеться у повідомленні.

На кадрах видно, як російський військовий ходить дахом багатоповерхового будинку, тримаючи в руках ПЗРК. Потім його уражає безпілотник українських захисників, внаслідок чого звідти здіймаються хмари диму. Можна зауважити, що багатоповерхівка ще до удару була практично зруйнована: пошкоджені дах та стіни, повністю вибиті вікна.

Населений пункт, у якому сталася ця подія, як і дату, автори ролика не вказують.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...