Українці дуже вдало атакували секретну базу РФ із "Шахедами"

У ніч на 21 червня Україна завдала дуже серйозного удару по російській армії. Під Єйськом у Краснодарському краї був приліт секретною базою ЗС РФ. Про це розповів відомий український блогер «Миколаївський Ваньок», пов'язаний із ЗСУ,

Він зазначив, що в ході своєї операції Сили оборони використовували комбіновану тактику, застосувавши разом ракети та дрони-камікадзе. Перехопити їх росіянам не вдалося.

"Всі ви спостерігали польоти різних невідомих "мопедів" (ударних дронів - ред.) вчорашньої ночі... Це була комбінована ракетно-мопедна атака... Всі ракети прилетіли", - розповів блогер. Він уточнив, що ціллю стала база ЗС РФ, яка спеціалізується на застосуванні дронів-камікадзе "Шахед". «Нещодавно в офіційних зведеннях від Повітряних сил ви могли бачити, що мопеди запускають з району Єйська. Так от туди це все добро і прилетіло. Там не лише готували ці «мопеди» до пусків, так ще й навчалися, жили і взагалі добре почувалися. Були там реальні фахівці... Є попередні чудові дані про втрати, у тому числі «жирних риб», - повідомив «Миколаївський Ванек».

Він уточнив, що ЗСУ протягом ночі також вразили кілька об'єктів, використавши різні безпілотники. Метою ціллю і Астраханський газопереробний завод, який знаходиться більш ніж за 800 км від територій України, підконтрольних ЗСУ.

Крім нього, під ударом виявилася низка військових частин ЗС РФ, а також нафтопереробні заводи. Блогер стверджує, що Сила оборони України вже мають безпілотників, здатних долати понад 2 тис. км. Дехто тестував проти РФ.

«Об'єктів, як ви розумієте, там у тилу на болотах вистачає. І вони голі, тому що прикривати їх нічим, окрім стрільотні... Впевнений, що наступні «мопедні» атаки нас порадують ще більше», - повідомив «Миколаївський Ванек».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СВО йде "за планом": Як виглядає великий цвинтар російських окупантів у Курську (відео)

субота, 28 вересень 2024, 15:30

У Курську на території Північного цвинтаря величезна кількість могил російських окупантів, які воювали в Україні та були там ліквідовані. Відео, зняте на цвинтарі, розповсюджують у соцмережах, передають Патріоти України. "Старі психопати, які відправил...

Російське посольство хотіло показати фото літака F-16 "збитого в Україні", але щось пішло не так

субота, 28 вересень 2024, 15:16

Російське посольство в ПАР видало фото літака F-16, що впав у 2019 році в Каліфорнії, за фото винищувача, який зазнав аварії в Україні в серпні 2024 року. Фотофейк посольство опубліковало на своїй сторінці у соцмережі Х, передають Патріоти України. На ...