"Українці не уповноважували ніякого Єрмака підписувати жодні плани по ін’єкції ОРДЛО в тіло держави", - журналістка

По ходу Володимир Олександрович не читає свіжих соціологій — 73% там уже і в помині немає.

"Єрмак може бути скільки завгодно улюбленим продюсером коміка Зеленського. Однак громадяни України не уповноважували аж ніяк ніякого Єрмака підписувати жодні плани по ін’єкції ОРДЛО хоч чучелом, хоч тушкою в тіло держави. Власне тому сивохи і їх новоспечені друзі серед ватанів із мікрофонами — зараз розпустили хвости павичами", - пише журналістка Марина Данилюк-Єрмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Іще одне. По ходу Володимир Олександрович не читає свіжих соціологій — 73% там уже і в помині немає. Просто видатний продюсер сучасності з мовчазної згоди видатного лідера сучасності вирішили влаштувати бліцкриг. По домовленостям із РФ — на барних стійках в Омані і в утаємничених генделях.

Щоби поки на касах супермаркету люди чубилися за гречку, на гречку стала вся країна. Дивно, що після таких діянь ці самі дві персони думають знову повернутися в комедійний бізнес і смішити всю країну. Поки шото не смішно...

Вангую, що скоро почне колотися монобільшість — бо не усі згодні на висери Єрмака. І банально — хочуть жити. Спасибі представникам СН — Черневу, Красносільській, Гео Леросу та Потураєву, Гуріну, Безгіну, Мотовиловцю, Шуляк за позицію.

PS. Станом на 18.23 близько 20-ти. Пане Зеленський, включіть мозок і засуньте Єрмака в кладовку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...