Українці подякували: Балерина Волочкова після прильоту дронів на Москву здала локацію окупантів (відео)

Сьогодні столицю РФ атакували десятки безпілотників, які місцева ППО збивала прямо над елітними будинками. Пропутінська балерина Анастасія Волочкова спросоння записала відео, в якому збовкнула зайве, повідомляють Патріоти України.

Пропагандистка повідомила підписникам, що дуже перелякалася: «Ой, люди добрі, дві години тому я прокинулася від таких просто жахливих вибухів. Потім мені телефонують люди й запитують, чи все гаразд, а в нас, виявляється, безпілотник збили. Узагалі, господи, який жах. Як це було страшно – узагалі». Сама того не розуміючи, Волочкова здала дислокацію окупантів під Москвою. «У нас просто поруч в Ніколо-Урюпіно військова частина. Такі були вибухи», – розповіла на камеру любителька Путіна.

Балерина дуже швидко видалила відео зі своєї сторінки в соцмережі, однак воно вже гуляє мережею. Підписники пишуть балерині: «Настя, а куди подівся пост про те, як селище вранці бомбили і ти прокинулася від вибухів?», «Так КДБ зателефонувало», «А я тільки хотіла прокоментувати. Не встигла», «Такі дописи зараз прибирають. Не хочуть, щоб звичайні росіяни розуміли, що Путін не може захистити навіть Москву».

Згодом Волочкова записала ще одне відео, в якому розповіла про «потужну російську армію», яка «обов'язково захистить». Тим часом коментатори з України дякують Волочковій за її легковажність: «Дякуємо за координати, все буде добре, Україна вас не забуде», «Як тільки чуєш що летить, то одразу сідай на шпагат і все минеться», «Вперед на Мальдіви», «Скоро звільнимо, тримайтеся!», «Запрошуємо до Бахмуту, там тихіше», «На шпагат – і під шафу!», «Там де військова частина, спасибки», «То був подарунок від Ані Лорак, хотіла вас пробудити».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...