"Українці жили в одній державі зі своїми катами та ще й мусили їх шанувати", - Портников

Голодомор як злочин проти людяності мав на меті покарати й залякати українців. Про це розповів журналіст, публіцист і громадський діяч Віталій Портников, передають Патріоти України.

Він, порівнюючи Голокост, коли зловмисників карали та зневажали, наголосив, що організатори Голодомору залишалися жити поруч з громадянами. "Вони залишалися при владі, звичайно, когось розстріляли, але когось ні, то не було ніяких проблем, тобто ти фактично жив в одній державі зі своїми катами й ті кати вважалися шанованими людьми. Це ще було була додаткова проблема переляку, адже ти фактично продовжуєш знаходитися в репресивній державі й люди, які в принципі могли бути учасниками цих репресій були героями цієї держави. За великим рахунком ця Радянська Росія та Україна - це "ДНР" і "ЛНР": бандити захопили занадто багато території влади", сказав Портников.

На думку публіциста, це не була звичайна держава, як сучасна Україна, чи Франція, а була зграя бандитів: "І більшовики були бандитами, й не треба ніяких ілюзій, вони просто змогли захопити владу так, як Пушилін з Пасічником отримали владу від Путіна, а сам Путін зі своїми чекістами захопив владу в Росії".

Громадський діяч підтверджує, що Путін хоче організувати штучний голод і холод в Україні. "Знищення можливостей нормально жити - це все покарання населення. Тобто Голодомор за великим рахунком - це покарання метою якого було непросто зменшити демографічну Україну, така мета була у Сталіна, і є у Путіна, а ще й скорити та залякати. Нехай ця територія залишається навіть незалежною країною, бо якщо нам не вдасться всю її знищити, то це буде країна переляканих людей", - підсумував журналіст.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...