"Українцям треба зрозуміти, що або ми покараємо росіян, винних у злочинах, у будь-який спосіб або ми ненавистю зруйнуємо себе", - Борислав Береза

"Моя подруга колись запитала мене, чи знаю я, яке визначення у ненависті?", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

" - Гнів, злість та огида поєднанні в одному відчутті?
- Ні, ненависть - це безпорадність разом зі злістю. Ми ненавидимо, поки ми безпорадні, поки не можемо покарати тих, хто завдав нам біль. Ненависть руйнує саме через те, що ти неспроможний покарати за біль, яку тобі завдали. Але все може змінитися, як тільки ти починаєш вершити правосуддя і караєш за скоєне зло або пробачаєш.
Я погоджуюсь з нею на 100% та з тим її визначенням. Українцям треба буде зрозуміти, що або ми покараємо росіян винних у злочинах, у будь-який спосіб або ми ненавистю зруйнуємо себе. Покарав ми вже не будемо ненавидіти. Не буде кого, не буде тої причини і ми будемо розуміти, що відплата знайшла винного. Це важливо для дорослішання нації та для розуміння, яка інституція повинна з'явитися. Це не лише питання помсти та покарання, а ще й важлива практика лікування суспільства згвалтованого війной. І ще одне. Пробачити я не зможу".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...