Українців з Уханю ізолювали, а з Мілану - відпустили гуляти. Чому? - екс-нардеп

100% інфікованих – це наші громадяни, котрі приїхали з уражених епідемією країн.

Ігор Луценко. Фото: соцмережі.

"Перший випадок коронавірусу у місті Житомир. Пацієнтові 56 років, він нещодавно повернувся з Австрії. У Києві третій випадок корона вірусу. Це 50-річний чоловік, який нещодавно подорожував у Швейцарію", - пише екс-нардеп Ігор Луценко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На Дніпропетровщині пацієнти, у яких виявили коронавірус, нещодавно повернулися з-за кордону. У Чернівцях, повідомили медики, усі хворі подорожували до країн, де зафіксовано випадки коронавірусу. Це, зокрема, Італія, Іспанія та Англія.

Коротше, 100% інфікованих – це наші громадяни, котрі приїхали з уражених епідемією країн. Мені цікаво було б почути пояснення, чому не введено карантин для тих, хто повертаються із «заражених» держав? Чому з інфікованого Уханю відправили в Санжари, а з інфікованого Мілану – їдьте в Київ, Чернівці, Дніпро, Одесу?

Можна було б ввести поріг – приміром, якщо на країну більше, ніж 500 заражених, тоді – в ізоляцію на 14 днів. Для економіки значно дешевше, аніж зупиняти регулярне пасажирське сполучення для мільйонів громадян, закривати бізнеси з сотнями тисяч робочих місць.

В кінці-кінців, визнаючи власне безсилля, державі можна було б запровадити законодавчу вимогу самоізоляції для тих, хто приїздить з ризикованих країн. Звісно, її б порушували, бо контролювати важко, але у певній кількості випадків – чим чорт нє шутіт, і дотримувалися. Але ні. Не можу осягнути, чого це не робиться".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Буде хрустка скоринка! Ось чим треба натерти курку, щоб вона танула в роті

четвер, 13 листопад 2025, 7:44

Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...

Народні прикмети на 13 листопада: День пам'яті Іоанна Златоуста. Ворожіння на варениках. Обережно з подарунками. Віщі сни

четвер, 13 листопад 2025, 7:09

Православне свято 13 листопада за новим календарем (26 листопада за старим) - день пам'яті святителя Іоана Златоуста, автора багатьох богословських і аскетичних праць, проповідника і людини, яка відзначилася благими справами. За юліанським календарем -...