Україну ще чекає останній важкий удар: Індійська провидиця спрогнозувала, коли закінчиться війна (відео)

Індійська провидиця Амала Каур побачила переломний момент у війні в Україні та розповіла, коли закінчаться бойові дії. Її прогноз щодо війни оприлюднили в Youtube, передають Патріоти України.

Амала Каур побачила переломний момент у війні після того, як особисто поспілкувалася з групою паломників, які прибули зі східних регіонів України. Українці благали провидицю запитати в Оракула, якою буде майбутня доля українського народу та коли завершиться повномасштабна війна.

Пророцтво для України Амала побачила під час містичного трансу. Вихідцям з України провидиця розповіла про страждання та спокуту, а також про велику перемогу світла над силами пітьми. За її словами, українці зможуть подолати усі жахливі випробування. Повномасштабну війну вона назвала великим стражданням, від якого, ймовірно, залежить доля всього людства на довгі епохи.

"Спочатку визволителям здаватиметься, що їх огортає непроглядна пітьма та відчай, ворог, засліплений безумством ненаситності та нечуваною жадобою до чужих територій на якийсь час видаватиметься непереможним, але це лише бахвальство сил зла перед своїм останнім аккордом. Бо коли терези кармічної відплати справедливості досягнуть свого найвищого критичного зламу, таємна і дійсно руйнівна могутність буде послана воїнам світла. Це буде остаточна зброя Перемоги якої так прагнули їхні серця і тоді місто над спалахне новим полум'ям безсмертної Слави", - йдеться у пророцтві Амали.

Завдяки саме небесній підтримці Україна переможе у двобої Росію, яка століттями наживалася на людських душах. Разом з тим, Амала Каур відмовилася називати терміни, коли саме завершаться бойові дії. У найближчі місяці на українців чекають нові важкі випробування, оскільки загарбники планують відправитися у свій останній "вирішальний" штурм.

"Це буде остання злобна сутичка ворогів світла і любові перед їхньою нищівною поразкою. У травневий день цього року росіяни влаштують свій смертельний танець руйнування - їхні зіниці будуть розпалені нестримним шаленством жагою спалити увесь український світ до тла, проте велич хоробрих воїнів спалахне тоді з новою невгасимою силою, відкинувши підступні облоги росіян. Вони вщент розпорошать натиск ординців тьми, наче божественні стріли розсіюють полчища злих ракш", - продовжила індійська провидиця.

Вже після цього, як стверджує Амала, кармічні терези зависнуть у повітрі, а Володимир Путін, якого вона назвала злодійкуватим царем, програє, намагаючись вкотре здійснити реванш. Після перемоги у війні в Україні запанує нова "золота епоха".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ціна зарозумілості влади

понеділок, 13 травень 2024, 0:55

Наступ росіян у Харківській області знову, як у краплі води викрив ці проблеми. І ціну їх – у життях українців. Скільки вже сказано і написано: . - про необхідність фортифікації і мінування; . - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним –...

Торгова війна США проти Китаю розпочалася. Це призведе до ще більшого зближення Китаю та РФ, - економіст Олексій Кущ

понеділок, 13 травень 2024, 0:30

"Після всіх візитів до Пекіна міністра фінансів США Джанет Йеллен та держсекретаря Блінкена, коли Китаю ввічливо запропонували скоротити «надлишкові виробничі потужності», Китай відповів амбітною програмою "нових продуктивних сил", - пише економіст Оле...