"Україну треба знищити, інакше вона вб'є Росію": Гіркін бурхливо відреагував на заяву генсека НАТО

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін розлютився через заяву генсека НАТО Єнса Столтенберга про те, що питання членства України в Альянсі практично вирішено. Реакція воєнного злочинця була миттєвою та з'явилася у його Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Він заявив, що Україну "потрібно знищити повністю". "Чергове наочне підтвердження того факту, який до істерики не хочуть розуміти та приймати у Кремлі: Україну треба знищити як державу. Повністю. Інакше вона вб'є Росію. І, заразом, обов'язково знищить також її нинішніх бездарних і мега-крадійкуватих правителів", - заявив Гіркін.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг сьогодні заявив, що питання щодо членства України в НАТО практично вирішене. Двері Альянсу відкриті, і Росія не має права вето на його розширення.

"Союзники неодноразово заявляли, що погоджуються з тим, що Україна стане членом Альянсу. Востаннє всі країни-учасники НАТО заявляли про це на саміті у Мадриді влітку минулого року. Пізніше ми одноголосно вирішили, що лише Україна та члени організації мають вирішити коли настане час офіційно запросити Україну стати членом НАТО. І це ніяк не залежить від Москви та Путіна. У нього нема права вето на розширення НАТО", - заявив Столтенберг.

Саме ця заява роздратувала Гіркіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...