"Уламки можуть впасти з неба. Знайдіть безпечне місце": На матчі чемпіонату Румунії з футболу пролунала повітряна тривога (відео)

На матчі чемпіонату Румунії з футболу між «Оцелулом» з Галацу та «Динамо» Бухарест під час флеш-інтерв'ю головного тренера господарів Дорінела Мунтяну пролунав сигнал повітряної тривоги. Відео з інцидентом, який стався у 11-му турі, у себе у X (Twitter) виклав журналіст Еммануель Росу, передають Патріоти України.

«Сюрреалістичний момент. Попередження про російське бомбардування на всіх телефонах під час післяматчевої промови Дорінела Мунтяну. «Уламки можуть впасти з неба. Знайдіть безпечне місце», – підписав відео Росу.

Нагадаємо, що вночі ворог здійснив чергову дронову атаку по території України. На півдні країни було знищено 30 безпілотників. Зокрема, в ніч проти 30 вересня окупанти завдали ударів із повітря по Вінницькій області. Є влучання в об'єкт інфраструктури.

Як повідомлялося, Румунія переміщує системи протиповітряної оборони ближче до населених пунктів на березі Дунаю біля кордону з Україною, де російські безпілотники атакували зернові склади. Раніше Румунія повідомила, що готова збивати російські дрони. У районі дельти Дунаю країна розмістила близько 600 військовослужбовців та радіолокаційні системи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...