"Уламки забороненої ОПЗЖ і їхні куратори почали промацувати Харків на предмет створення проросійського анклаву", - Голобуцький

"Уламки забороненої ОПЗЖ і їхні куратори почали промацувати Харків на предмет створення проросійського анклаву прямо під час війни? Інструментом, очевидно, має стати «династія Кернесів». Син Кернеса (і цілий депутат облради – в родині не могли не оцінити потенціал і ресурси навіть скромного звання місцевого депутата) через позов відібрав в партії «Блок Кернеса - Успішний Харків» першу половину назви – бо Кернес-старший мертвий і не може більше розпоряджатись «своїм брендом», - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це в сенсі, «брендом» захотів скористатись хтось інший і смикнув під цю справу Кирила Кернеса як «нового брендовласника»? Ми пам’ятаємо позицію Кернеса щодо взаємин з Росією і щодо української України. Скористатись «брендом» логічно для просування таких самих ідей – відновити проросійський рух прямо під російськими обстрілами. Звучить абсурдно, але практика СБУ останнього року показала, що громадяни України можуть під російськими обстрілами спокійно навіть запчастини до цих же ракет, якими їх вбивають, виробляти і отримувати гроші від Росії.
Тому ніхто з фахівців не скаже «ні, проросійські політичні структури зараз абсолютно неможливі, це нонсенс і абсурд!». Бо таки можливі.
Інший бік історії з «уполовиненням назви» партії взагалі простий: «Успішний Харків» вже достатню кількість років – це Ігор Терехов. Команда Терехова, ініціативи Терехова. Так що давно час просто обтрусити з себе посмертний порох Кернеса і формувати власну політичну силу, а не пам’ятник чужим прагненням. В Терехова для цього більш ніж достатньо підтримки і більш ніж достатньо власної політичної і управлінської історії.
А от за тим, що робитиме Кернес-наступний, з ким налагоджуватиме зв’язки, під якими гаслами, таки варто буде уважно спостерігати. Бо всю історію можна би було сприйняти просто як емоційну особисту образу за батька – якби не репліка «я як депутат» і не оперативно зляпане опитування «треба продовжити справу Кернеса».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...