Уляна в пошуках чогось після зникнення головного розвідника з її допиту: ТСК по "вагнерівцях" викликає Бутусова через публікацію свідчень Бурби

Песимісти кажуть, що після допиту Безуглої головний розвідник України, що був на доленосній доповіді Зеленському зник назавжди

Голова Тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради з розслідування справи про ПВК «Вагнера» Мар’яна Безугла викликає журналіста Юрія Бутусова на заслуховування у зв’язку з неправдивою інформацією про засідання ТСК. Про це Безугла повідомила у Facebook, зазначають Патріоти України.

“«Генерал» Бутусов написав свою версію, що вчора говорив на засіданні ТСК В.Бурба. Інформація не відповідає дійсності. Джерело вказується, як «за даними джерел ЦЕНЗОР.НЕТ» … Були присутні члени ТСК і В.Бурба.Це єдині джерела інформації, про те, що було вчора. Засідання «грифоване». Підпадає під Закон про держтаємницю. Це кримінальна відповідальність”, – написала нардеп.

Безугла заявила, що викликає Бутусова на заслуховування, час і місце йому повідомлять.

“Хто він, свідок, інструмент чи свідомий агент російської спецоперації з дезінформації в Україні? Будемо розбиратися”, – зазначила депутат.

Юрій Бутусов заявив, що екс-начальник ГУР Міноборони Василь Бурба підтвердив ТСК, що витік інформації стався з Офісу президента.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...