Ультра-республіканець Такер Карлсон (це той, що брав інтерв'ю в Путіна) тепер взявся за "філософа" Дуґіна, - політтехнолог Голобуцький

"Ультра-республіканець Такер Карлсон (це той, що брав інтерв'ю в Путіна) тепер взявся за "філософа" Дуґіна і оприлюднив 20 хвилин інтерв'ю з цим персонажем. По суті, 20 хвилин совково-православного колективізму - і, звісно, констатації русофобії Заходу", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ляпотіння Дуґіна надто ідіотичне, щоб бути цікавим - але надто нудне, щоб бути смішним. Так що Карлсон дарма витратив час і гроші спонсорів - таким зацікавляться хіба окремі американці з дуже специфічними інтересами.
--
Індивідуалізм - неправильне розуміння людської природи.
— Все [руйнівне] почалося в англосаксонському світі з протестантської Реформації та з номіналістського ставлення до того, що немає жодних ідей, є лише окремі речі.
— Якщо головне завдання [Заходу] полягає в тому, щоб знищити традиційні цінності, традиційну сім'ю, традиційні держави, традиційні переконання, то це може бути однією з основ русофобії. Тож це навряд чи випадковість, це щось глибше.
--
Це настільки тупо і нудно, що навіть не годиться для пропаганди "дивіться, які в Росії дикуни".
Так, Дуґін обґрунтовує, чому росіяни мусять жити дуже погано - бо це, мовляв, розвиває якусь "духовність". Рабство і обожнення влади - теж елементи "російської духовності". Але з таким викладенням навряд хтось дослухає чи дочитає до кінця. А в плані колективізму й дисциплінованості народу є значно більш очевидний і зрозумілий приклад: Китай.
Коротше, цей бюджет Карлсон спустив в унітаз. Але що робити, якщо після смерті Жиріновського в Росії і фріків телегенічних не залишилось? І, як і у випадку з Путіним, писок Карлсона наокремо завдає.)) Кожного разу здається, що він ледь стримується, щоб не побитись головою об стіл від почутого))".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

5 років незабутніх обіцянок

середа, 22 травень 2024, 0:55

Я розповім Вам про Україну своєї мрії. Україну, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження. . Україну, де відкрити бізнес можна за годину, отримати закордонний паспорт — за 15 хвилин, а проголосувати на виборах – за одну секунду, в Інтерне...

"Часто чую версію, що нібито за якогось іншого президента Путін би не напав. Моя відповідь - напав би за будь-кого", - Віктор Андрусів

середа, 22 травень 2024, 0:30

"Я часто чую версію, що нібито за якогось іншого президента Путін би не напав. Моя відповідь — напав би за будь-кого. Напад на Україну — це не про якийсь продуманий план чи безвихідь. Це про самореалізацію Путіна. Я прочитав десятки книг про Путіна і м...