"Умеют в России рядовые события превращать в праздники международного юмора", - блогер

Одного звичайного шамана знову ловили кілька екіпажей поліції, а потім посадили у тюрму.

"Сильные духом. Пусть в нашей жизни и много комичного, исходя из результатов волеизъявления, но по приколам впереди остается Россия. Там смешнее. Умеют они рядовые события превращать в праздники международного юмора", - пише видавець Олександр Прилипко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вот снова арестовали шамана, идущего в Москву, изгонять дьявола. То ли Путина, то ли из Путина. И это в православной стране, где поп с кадилом наделен всеми полномочиями обуздания темных сил. Но вязать представителя ранней формы религии выбрали ментов?

Не по сану получилось. Я бы сказал, не по-христиански. Особенно в дальнейших действиях, когда бедного шамана запекли в психушку, вместо праведного сжигания на костре.

Естественно, собеседник духов пребывает в душевном смятении, ведь впадение в транс – его должностная обязанность, такая же, как и у Лаврова, например, на международных встречах.

Последняя состоялась в Вашингтоне, где шаман иностранных дел бормотал заклинания, закатывая глаза, не слыша никого из присутствующих, кроме духа родного чума".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...