"Уничтожение Т-90М "Прорыв" с РЭБ в комплекте 2 в 1..." - Злий Одесит

Вчера в открытых источниках было опубликовано очень интересное видео уничтожения в районе Авдеевки российского танка Т-90М "Прорыв". Интересное тем, что на танке был установлен комплекс не только РЭБ РП-377УВМ1Л "Лесочек", но и ещё один постановщик помех, ранее не верифицированный.

РЭБ РП-377УВМ1Л "Лесочек" не является для нас незнакомым. Впервые данный комплекс был затрофеен ещё в августе 2022, когда эти агрегаты были довольно редкой компонентой в составе техники РОВ. Что же до второй вундервафли, то её принадлежность пока сложно идентифицировать. Версии можете оставить в комментариях.

Примечательно, что уничтожение танка проводилось сбросом с дрона. В общем, в данном случае, двойной комплект РЭБ не помог, хотя могли быть и свои нюансы, а их с РЭБом много.

Джерело

Опубликовал: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...

Щодо наявності оборонних позицій у північній Харківщині - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 5:58

Питання та відповіді щодо проведених робіт:. 1. Чи побудовані лінії оборони? . - Три лінії оборони будувались ВЦА навколо Харкова, значна кількість оборонних споруд створена, хоча лінії оборони не завершені в повному обсязі. . Місто Вовчанськ - оборо...