Унікальні фото: Як виглядав радянський підводний човен часів "холодної війни"

Фотографи таким чином хотіли передати шматочок історії майбутнім поколінням.

Радянський підводний човен Б-143 класу "Фокстрот" переслідував кораблі НАТО під час холодної війни, і прослужив 31 рік, починаючи з 1960. На наступних дивовижних фотографіях можна побачити, яким був інтер'єр всередині судна. Всього на його борту могло поміститися до 80 чоловік. Знімки зробили українські фотографи Ольга Соруханова і Володимир Куксов, передають Патріоти України з посиланням на DailyМail.

"Це місце куди не потрапляєш кожен день. Досліджуючи занедбані місця роками, здається, що ми бачили практично все. Але тільки не в цьому випадку. Нестача місця, занадто вузькі проходи і повна темрява – не найкращі умови, які захочеться випробувати на собі. Але величезний плюс все ж був – це шалено цікаво", – поділилася своїми враженнями Ольга.

Крім того, фахівці розповіли, що робити знімки на покинутому підводному човні досить важко. Адже доводилося в одній руці тримати фотоапарат, а іншою – правильно виставляти світло.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...