Унікальний рецепт української домашньої ковбаси зі свинини в натуральній оболонці!

Так готувала ще моя бабуся! Це перевірений рецепт роками приготування домашньої ковбаси в натуральній оболонці.

Для 6 кг домашньої ковбаси потрібно:
Свинина - 5 кг (краще брати яблуко, або кострець)
Жир - 1 кг (саме з бочків)
Сіль - 3 ст. л. (додавайте поступово і обов'язково куштуйте фарш на смак, можливо вам треба менш, або більне солоне)
Перець - 10 грам (я використовую чорний мелений )
Виченені кишки 5 метрів (краще брати з запасом 6-7 метрів)
Порада: рахувати по такій пропорції: на 1 кг мяса з жиром 1 метр кишки + 1 метр додатково на запас у разі розриву.
Приготування:
- На сковороді (розморожена) Смажемо на маленькому вогні 45 хвилин під закритою кришкою, а потім, по 10-15 хвилин підсмажуємо з кожної сторони без кришки , до золотавої скоринки
- В духовці (заморожена) Накриваємо фольгою, та ставимо, в холодну духовку, щоб вона нагрівалась поступово. Час випікання залежить від розміру та від температури кільця ковбаски. Виставляємо 200-220 градусів та чекаємо, поки духовка набере потрібну температуру. При 200 градусах фіксуємо час та випікаємо приблизно 40 - 45 хвилин. Через 40 хвилин знімаємо фольгу та залишаємо підсмажитись по 10-15 хвилин з кожної сторони. Якщо у вас є гриль, ввімкніть його !!! Готово!!! Вітаю, ви щойно приготували справжню, соковиту домашню ковбасу!
Порада: якщо готуєте в духовці розморожену ковбасу, тоді випікаємо приблизно 40 - 45 хвилин. Через 40 хвилин знімаємо фольгу та залишаємо підсмажитись по 10-15 хвилин з кожної сторони.

Покроковий рецепт у відео, і навіть, якщо ви ніколи не готували домашню ковбасу, запевняю, що у вас все вийде. Приємного перегляду!


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як добре, що противник проговорився, озвучив правду – свій зовсім не таємний план, - Ігор Луценко

понеділок, 19 травень 2025, 14:47

"Воювати вічно". Це найважливіші слова, які прозвучали за останні роки в нашому так званому медіапросторі. Як добре, що нарешті противник проговорився, озвучив правду. Про свій зовсім не таємний план. Котрий неочевидний усім лише через величезну віру в...

"Не думаю, що території – це наші червоні лінії": Українська дипломатка вважає важливішими інші моменти в перемовинах із РФ

понеділок, 19 травень 2025, 14:33

Колишня заступниця глави МЗС Лана Зеркаль вважає, що червоними лініями України є не території, а армія, мова та віра. Про це вона сказала в інтерв'ю "Радіо Свобода", передають Патріоти України. На переконання дипломатки, російський диктатор Володимир П...