Унікальний розпис київських під'їздів перетворив їх на витвір мистецтва (фото)

Киянка власноруч перетворила нудні стіни під'їзду у витвір мистецтва.

У Києві жінка перетворила кілька під'їздів радянської дев'ятиповерхівки на музей петриківського розпису. Дивовижна локація розташована на вулиці Митрополита Андрея Шептицького, 1/2 біля станції метро "Лівобережна", повідомляють Патріоти України. Жінка скрупульозно розмалювала кілька під'їздів ще влітку 2020 року.

Киянка розмалювала національними орнаментами кілька під'їздів.

Малюнки виконані настільки майстерно, що багато людей приходять сюди фотографуватися. Сусіди художниці розповіли, що її звуть Людмила і всі роботи зі створення петриківського розпису на дверях і вхідних групах кількох під'їздів вона робила сама.

Петриківський живопис на стінах під'їзду.
Навіть двері в будинок "сховалися" за яскравими квітами.

Місцеві в захваті від ініціативи жінки. Примітно, що більш ніж за рік ніхто не спробував знищити петриківський розпис або замалювати його безглуздими графіті.

Щоб розписи не зіпсувалися, мешканка дев'ятиповерхівки час від часу покриває їх лаком.

Дев'ятиповерхівка з петриківським розписом розташована недалеко від метро "Лівобережна".


Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...