"Упс, як невдобно вийшло": Борди під некрологи Татарського були заброньовані Пушиліним майже за тиждень до його смерті (фото)

Рекламні площі, на яких розміщено некрологи вбитого у Петербурзі Владлена Татарського, були заброньовані за 5 діб теракту, в якому він загинув. Про це повідомив політичний експерт Олексій Голобуцький, додавши фото відповідного документу, передають Патріоти України.

"Упс, як невдобно вийшло...)) Макс Фомін ака "Владлєн Татарскій" пішов на стейк по-татарськи 2.04. Але ще 29.03 Пушилін бронює 16 бордів (9 в Донецьку і 7 в Макіївці), на яких зараз розміщено писки Татарского і скорботні написи. Тобто бронь під некрологи була за 5 днів до появи тушки. Може, і самі некрологи розмістили ще до того як?", – зазначив Голобуцький.

Експерт вважає, що Татарського вбили заради того, щоб зробити з нього нову "сакральну жертву" росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Операція росіян на Харківському напрямку почала "витормажуватись" - темпи падають, втрати, зростають - Костянтин Машовець

вівторок, 14 травень 2024, 9:32

Очевидно, операція росіян на Харьківському операційному напрямку почала "витормажуватись" - темпи падають, втрати, навпаки, зростають (просування противника за 13.05., на відміну від попередніх діб, явно відчутно менше). . Ну, воно й не дивно - якщо З...

Платимо кров'ю і землею завдяки мародерам: Харківська ОВА перерахувала підставним фірмам сотні мільйонів гривень за будівництво фортифікацій, де зараз наступає русня - Богуславець (документ)

вівторок, 14 травень 2024, 9:23

Департамент Житлово-комунального господарства (ЖКГ) та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОВА укладав прямі договори на постачання деревини для укріплень із фірмами з ознаками фіктивності. Загалом п’ятьом ТОВкам заплатили 270 мільйонів гривень...