"УПЦ МП продовжує не просто заражати людей, а в першу чергу - головну цільову аудиторію для коронавірусу. Тобто, бабок", - блогер

МП-церква чітко зацікавлена як частина російської військово-пропагандистської машини в тому, щоб в Україні карантин тривав якомога довше. Бо це розвалить країну.

"Ми йдемо по оптимістичному сценарію - казали вони. Ми вбиваємо весь дрібний бізнес в країні, щоб люди похилого віку не хворіли - казали вони. Сидіть удома і досить шастати - казали вони", - пише Богдан Буткевич на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А потім ти дивишся на фото, як от ці кумиротворці з УПЦ ФСБ МП кладуть з прибором на будь-який карантин. Коли до їх капищ біжать ті самі бабки, які через пару тижнів реально можуть обвалити медичну ситуацію в країні. А влада каже, що жодної церкви вони не закриють. Ну правильно - це ж не кава ту гоу, найбільший ворог людства.

Ці фотки, що ви бачите - це з усіх кінців країни. Дніпра, Чернівців, Рівного. Це те, що тупо першим кинулося в очі. Уявляєте, скільки цих *****ів ще було по країні, яким треба посвятити вербочку (!). В кожній церкві російської церкви в Україні. А скільки їх ще буде на наступних двох тижнях, коли кожного дня ці так звані віруючі будуть бігати і заражати одне одного з приводу всіх можливих й неможливих приводів. А потім вся країна буде реально сидіти в карантині або до осені, або до початку голодних бунтів.

І знаєте, от після цих кадрів я не хочу ні звуку чути про те, як, мовляв, треба сидіти на карантині. Бо влада в усіх її іпостасях й на всіх рівнях тупо боїться закрити церкви. Ну, бо ж вибори. А через московських попів так зручно агітувати. Вони тобі завжди винесуть як на блюдці результат - коли всі бабки слухняно й смиренно поставлять хрестик за кого треба.

При чому, нормальні церкви - ПЦУ, УГКЦ, мусульмани, навіть різноманітні харизмати - вже самі закрилися. Але МП, не дивлячись на те, що їх території - (Київо-Печерська Лавра, Почаївська Лавра, Дермань) вже стали величезними вогнищами розповсюдження інфекції - продовжують заражати. І не просто людей, а в першу чергу - головну цільову аудиторію для коронавірусу. Тобто, бабок.

В мене просто немає слів... МП-церква чітко зацікавлена як частина російської військово-пропагандистської машини в тому, щоб в Україні карантин тривав якомога довше. Бо це розвалить країну. Що й треба Гундяєву та його господарям з Кремля.

ЗИ: От дуже цікаво подивитись, скільки протоколів про порушення карантину сьогодні склали аваківські орли на попів та язичників, які вважають себе обраною кастою, а по факту є інструментом агресора для знищення нашої країни".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...