Уражено склад з боєприпасами: Під Маріуполем прогриміли потужні вибухи - близько 50 окупантів ліквідовано

У тимчасово окупований Маріупольський район удруге за день завітала "бавовна". Ввечорі 13 травня місцеві мешканці чули щонайменше 6-7 потужних вибухів зі сторони Нікольського. Пізніше стало відомо про прильоти біля села Республіка, де попередньо було ліквідовано близько 50 окупантів.

У місцевих чатах писали про імовірний приліт по складах та детонацію боєприпасів. Про "бавовну" повідомили радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та активісти Маріупольського спротиву.

"Спротив Маріуполя повідомляє про низьку вибухів у Маріупольському районі. Який чудовий вечір. Русня, що з їб*лом?!" – поцікавився Андрющенко.

У місцевій групі "Маріуполь. Спротив" зазначили, що щонайменше 6-7 вибухів пролунали зі сторони населеного пункту Нікольське.

Тим часом у місцевих чатах обговорювали "100% приліт" по населеному пункту Республіка. Попередньо уражено склад з боєприпасами, тож хати у населеному пункті здригалися від потужної детонації.

"В Нікольскому було чутно більше 5 раз. У селі Республіка хати ходуном", – зауважили у "Маріуполь. Спротив", підкріпивши твердження скриншотом обговорення в одній з місцевих груп.

Згодом у "Маріуполь. Спротив" уточнили, що у загарбників можуть бути втрати.

"В Республіці повідомляють про "задимлення". Кажуть щось сильно горить. І спостерігається активний рух швидких та військових. Кажуть, що з тієї сторони де військові базувались", – зазначено у повідомленні.

Пізніше Андрющенко підтвердив приліт в будівлю клубу в селі Республіка, яка була місцем розташування російських окупантів.

"Їх там було багато. Колаборанти жаліються, що наводять місцеві. От жеж новина (ніт). Просто Маріуполь та район – це Україна. Та окупантам тут сильно не раді. Далі – буде", – написав він.

У Маріупольській міськраді уточнили, що дев’ять вибухів сталося у Нікольській територіальній громаді, біля села Республіка. Після "бавовни" туди відправили понад 20 швидких з окупованого Маріуполя та району. На місці прильотів може бути велика кількість постраждалих загарбників, попередньо близько 50 окупантів

було ліквідовано.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...