Уряд "младореформаторів": "Є сфери, куди нова влада лізти боїться, тому лишили 55-річного Авакова, - журналіст

Зараз маємо наймолодший уряд з усіх, що були. Середній вік міністрів - 39 років. Лише 55-річний Аваков вибивається з загальної картини. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" наголошує політичний оглядач Леонід Швець, зазначають Патріоти України.

"Ці люди в більшості без управлінського досвіду. Очевидно, це - недолік. У Львові мені розповідали, як там працював губернатор Олег Синютка. Бив кулаком по столу і смачно лаявся. Усі боялись і вважали хорошим керівником. У нас досі поширена думка, що управлінець має знати кілька мов, серед них - матюкальну. Новий уряд - це інша генерація. Вони трошки хіпстери у хорошу сенсі", - вважає експерт.

Гройсман лише на п'ять днів старший від Зеленського, акцентує він.

"Але стиль першого - це класичний, номенклатурний чиновник. Тож питання не тільки у віці. Новий уряд має інший стиль. У міністрів є хороша освіта, амбіції щось змінити. Не знають, чого не можна. Ейнштейн казав, що необізнана людина не знає меж, тому здатна вирішувати більш складні завдання.
Історія з Аваковим говорить, що є сфери, куди нова владна команда лізти поки не хоче. Там надто страшно. Оксана Маркарова ж навпаки - випадала у минулому уряді. Більше тяжіє до нового Кабміну - формату волонтери-експерти", - додає Леонід Швець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...