"Уряд мовчки спостерігає за поширенням пандемії, ні про що не дбає і ніяких обмежень на експорт масок і дезінфекторів не запроваджує", - нардеп Ар'єв

Від глупства влади нас врятує лише самоорганізація.

"Хроніки дурості. Кінець лютого. Уряд мовчки спостерігає за поширенням пандемії, ні про що не дбає, і ніяких обмежень на експорт масок і дезінфекторів не запроваджує. В цей час всі притомні країни скуповують все, що бачать", - пише політик та журналіст Володимир Ар'єв на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Маски і респіратори українського виробництва масово без обмежень продають притомним країнам. Понад 900 тонн(!!!) за два місяці. Скандальний вантаж масок «Бук», що на відео іспанського каналу, відправили 7 березня. Обмеження на вивіз з України засобів захисту Кабмін приймає лише 11 березня.

20 березня (дивимось скрін) Зеленський урочисто відправляє в Китай літак зі слугами народу, щоб привезти серед іншого... китайські маски! Тихо! Це ще не все!

Тут вишенька: фактурна вартість респіраторів, вивезених з України 7-го числа, увага - 1 гривня 80 копійок(!!!) за штуку, якщо простою математичною операцією розділити ціну на кількість. Отже бюджет на цьому заробив якихось кілька сотень доларів від самої діяльності виробництва. Вистачить хіба що покрити витрати на те, щоб кілька депутатів від Слуги народу злітали за китайськими масками та іншими необхідними засобами, а Зеленський героїчно відрапортував про вжиті заходи. Ще й ПДВ мають посернути експортеру. Ні, я вже не дивуюсь. Констатую факт і розумію, що від глупства влади нас врятує лише самоорганізація".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....