Урожай помідорів та перцю буде щедрим: Як приготувати ефективне добриво

Урожай помідорів та перцю буде щедрим - як приготувати ефективне добриво
Щоб забезпечити гарний урожай помідорів, перцю, огірків, капусти та інших овочів, важливо правильно підготувати розсаду. Зокрема, її слід забезпечити якісним добривом.

Одним із ефективних способів може бути власне добриво, яке не тільки сприяє зростанню розсади, але й покращує імунітет рослин і забезпечує додаткове живлення.

Для приготування цього добрива знадобляться кропива, чистотіл звичайний та кульбаба.

Потрібно закип'ятити воду, скласти свіжі рослини чи сухоцвіти в ємність та залити окропом й дати настоятись протягом 1-2 годин.

Після того, як настій встигне насититись екстрактами рослин, варто розвести суміш водою кімнатної температури у співвідношенні 1:5. Після чого домашнє добриво буде готове для використання.

Готовим розчином радять поливати рослини раз на тиждень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...