Усе почалося 23 лютого 2022 року: Христина Соловій вперше розповіла про роман з Сергієм Жаданом

Українська співачка Христина Соловій вперше розповіла про стосунки з письменником Сергієм Жаданом, передають Патріоти України.

Так, артистка підтвердила чутки, що на початку війни вона мала стосунки з письменником. Цікаво, що їхній роман зароджувався тоді, коли вони обоє були у стосунках з іншими. Попри це, пара активно розвивала своє кохання як в онлайн, так і в офлайн-форматі.

"Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що він хотів би зі мною випити. І у нас зав'язалося романтичне онлайн-спілкування, яке тривало декілька місяців. Він писав вірші, я відповідала йому, надсилала селфі свої, які він просив скинути мені. В офлайн стосунки перейшли тоді, коли про це ніхто не говорив публічно. Я запросила його знятися у кліпі "Юність". На той момент наші стосунки були в розпалі. Я просила це подавати як творчий тандем. Я на той момент ще була в стосунках і Сергій був у шлюбі. Це був космічний союз", – зізналася співачка в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Христина зізналася, що її почуття до Сергія не були такими сильними, тому невдовзі вона закохалася в іншого чоловіка. Втім, співачка не сказала про це одразу письменникові, він дізнався про це самостійно. Не вдаючись більше в подробиці, Соловій зазначила, що вони розійшлися. І це був настільки болісний процес для обох, що вона зараз на антидепресантах.

"Він був рушійною силою у стосунках. Це була його ініціатива. Раніше мені навіть було шкода, що мої почуття виявилися не такими сильними, як його протягом усього роману. Він дуже цього хотів. А я трошки впала в ілюзію, що я не можу йому цього не дати. Це була напружена історія, і вона дуже потріпала всім нерви. Зараз я на антидепресантах відтоді, як усе закінчилося. Я була ініціатором, бо я закохалася (в іншого чоловіка – прим. ред.). І я не змогла б на два фронти. Він про це дізнався, і це було дуже нечесно (стосовно нього – прим. ред.)", – відверто поділилася Христина.

Наразі зірка запевняє, що вони бажають щастя одне одному й "вітатимуться під час зустрічей".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...