"Усі - колишні засуджені": Нацгвардійці показали, як захопили в полон групу окупантів на Харківщині

Воїни бригади «Спартан» на Харківщині поповнили «обмінний фонд», взявши в полон 5 російських солдатів. Відповідне відео опубліковане на сторінці ОТУ "Харків", передають Патріоти України.

"Їхній загальний портрет досить банальний: від 29 до 42 років, усі – колишні засуджені, контракти підписали влітку цього року, перебуваючи в різних СІЗО. Полонені поєднані спільною «метою» – гроші та звільнення від кримінального покарання", - розповідають в ОТУ.

За словами українських військових, декому з окупантів навіть пообіцяли орден та 60 діб відпустки за взяття в полон українського офіцера. "Однак їхня доля склалася зовсім інакше. Група російських окупантів провалила завдання – зайняти посадку, окопатися і чекати на підкріплення – та потрапила в полон", - зазначили в ОТУ "Хортиця".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські окупанти захопили ще 4 населені пункти на Донбасі – Deep State

четвер, 10 жовтень 2024, 22:03

Російські окупанти захопили ще 4 населені пункти на Донбасі. Про це повідомляє моніторинговий ресурс Deep State, передають Патріоти України. За даними каналу, ворог окупував Миколаївку, Красний Яр, Крутий Яр на Донеччині та М'ясожарівку на Луганщині. Н...

У "Слузі народу" розкол - її голова створює нову партію, - Борислав Береза

четвер, 10 жовтень 2024, 21:58

"Журналісти пишуть про новий жабогадюкинг у партії "Слуга народу". Стало відомо, що голова партії Олена Шуляк, разом із Мустафою Наємом та Олександром Кубраковим, активно працюють над створенням нової політичної партії. І це феєрично", - пише політик т...